Ilmastointihuolto

Lopen LVI-Tekniikka Oy – ja sinun on helpompi hengittää!

Ota yhteyttä!

Toimiva ilmanvaihto ja sen säännöllinen huolto vähentävät huomattavasti kosteus- ja homevaurioiden riskiä. Puhdas ilma on terveyden perusedellytys ja ehkäisee monien sairauksien ja allergioiden syntymistä. Etenkin talviaikaan näiden asioiden merkitys korostuu arkielämässä. Nauti perusasioista ilman turhaa kikkailua. Puhtaassa asuinympäristössä voit paremmin.

Muista ilmastointikanavien huolto!

Ilmanvaihtokanavat likaantuvat käytössä vähitellen. Tämä voi ilmetä hajuhaittoina tai ilmavirtojen muutoksena. Myös kanavien paloturvallisuus heikkenee likaantumisen myötä. Lopen LVI-Tekniikka Oy huoltaa ilmanvaihtokanavat ammattilaisen ottein. Säännöllisellä huoltamisella varmistat kiinteistön turvallisuuden ja pitkäaikaisen asuttavuuden.

Tutustu myös tekemäämme LVI-suunnitteluun

Koska on syytä ryhtyä toimeen?

Ilmastointikanavat kannattaa huollattaa täydellisesti omakotitaloissa ja muissa normaalikäytössä olevissa rakennuksissa vähintään kymmenen vuoden välein. Sen sijaan koneelliset suodattimet tulee vaihtaa joka vuosi, mieluummin pariinkin otteeseen. Jos ilma haisee tai tuntuu tunkkaiselta, on syytä ryhtyä tutkimaan tilannetta mahdollisimman pian. Jokainen kiinteistö on yksilöllinen tapaus. Puhdistusväli on riippuvainen asuinalueesta, käyttökuormituksesta ja IV-järjestelmästä.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Hoidamme kiinteistössäsi:

  • koneiden tarkastukset

  • suodattimien ja hihnojen vaihdot

  • ilmamäärien mittaukset.

Hyvä sisäilma tuntuu miellyttävänä lämpötilana ja sopivana ilmankosteutena, joka ei tiivisty ikkunoihin ja peilien pintoihin – ei edes suihkussa käynnin jälkeen. Myöskään veto, melu tai epämiellyttävät hajut eivät kuulu terveelliseen asuntoon. Lopen LVI-Tekniikka Oy neuvoo, kuinka ylläpidät riittävää huoltoa ja parannat ilmanvaihtoasi. Toimitamme sinulle työn jälkeen lainmukaisen puhdistuspöytäkirjan.